Életre szóló repülési élményre vágyik vagy ilyet szeretne ajándékozni?
Keressen minket bátran, örömmel állunk rendelkezésére!


A dél-dunántúli Tolna megye székhelyéhez, Szekszárdhoz közeli őcsényi repülőtéren működő Őcsényi Repülőklub – arra alkalmas időjárás esetén – tavasztól őszig, a hét minden napján sok szeretettel várja a sétarepülés iránt érdeklődő kedves vendégeit egy kellemes kis örömrepülésre!

Születésnapra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra, családi ünnepekre vagy egyéb alkalmakkor lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, ügyfeleit ajándék sétarepüléssel! Igény esetén kinyomtatható ajándékutalványt is küldünk e-mailben.

A sétarepülésre a repülőklub tulajdonában lévő, az alábi fotón látható, amerikai gyártmányú, 4 üléses, Cessna 172 típusú, könnyű sportrepülőgéppel kínálkozik lehetőség.A sétarepülés ára: 1500 Ft/perc (az utasok számától függetlenül)
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő

(A feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak. Frissítve: 2015.08.28.)

Az utasrepülés időtartamát és útvonalát mindenkor a megrendelő egyéni igényei szerint alakítjuk. A minimális repülési idő 5 perc (ennyi kell a nyugodt, biztonságos fel- és leszállás végrehajtásához), a maximális idő kb. 3,5 óra.

Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei (Szekszárd és borvidéke vagy a Szálkai tó, illetve a Gemenci erdő és a Duna) is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre. Magyarország teljes területén bárhová, akár a Balatonhoz vagy az ország egyéb nevezetes pontjaihoz, illetve légitaxi szolgáltatásunk keretein belül más repülőterekre is örömmel elrepítjük. Légifotózást is vállalunk.

Érdeklődés esetén kérjük, bátran vegye fel a kapcsolatot az alábbi személlyel, aki (magyar és angol nyelven) örömmel válaszol a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére:

Név: Mattburger Zsolt
Beosztás: repülőtérvezető
Telefonszám: +36 30 661 8116
E-mail cím: info@oromrepules.hu


Az alábbi kisfilmek rövid ízelítőt kínálnak a Szekszárd és a Gemenci erdő környékén végrehajtott sétarepülések szépségeiről:

Az őcsényi repülőtér (ICAO-kódja: LHOY) megközelítéséhez az alábbi interaktív, átméretezhető Google térkép nyújthat segítséget: